TOP SABINO

La TOP SABINO som una empresa dedicada a la formació amb l’objectiu de millorar els resultats acadèmics d’estudiants universitaris. Donem les eines necessàries per tal que els nostres alumnes assoleixin els coneixements i les habilitats necessàries per superar amb èxit les assignatures que presenten més dificultat del grau universitari que estan cursant.

 

El projecte el vam idear l’any 2007 dos amics: en Marc (farmacèutic) i en Ricard (químic). Els dos portàvem anys dedicant-nos a la formació d’universitaris i vam decidir posar en comú el nostre coneixement i experiència per crear la TOP SABINO, un centre de formació especialitzat en l’àmbit científic i sanitari.

El nostre equip

La majoria dels nostres docents són llicenciats/graduats (farmacèutics, biòlegs, biotecnòlegs, metges…) i alguns estudiants, que estan acabant la carrera, escollits entre els millors de la seva promoció.

 

Els nostres professors no només són bons coneixedors de la matèria que imparteixen, també tenen una important vocació docent que fa que posin el millor d’ells en cada explicació. Alguns són uns autèntics cracks, fins i tot famosos entre els alumnes de moltes promocions. Son la clau del nostre èxit.

Els has de venir a conèixer!

La modalitat de cursos que oferim són:

Cursos que s’imparteixen al mateix temps que l’alumne cursa l’assignatura a la Universitat. Són classes de 2 a 4h setmanals on s’explica teoria i es resolen diferents qüestions, problemes, tests d’interès per l’alumne. Són els cursos més complets que oferim a Top Sabino.

Us oferim un període inicial de 2 classes de prova perquè avalueu com funciona el curs. Aquests cursos inclouen unes classes extra en un horari diferent al del curs per preparar específicament exàmens de l’assignatura (ja sigui parcial o final). Aquestes classes estan incloses en el preu del curs.

Veure tots
X